Міжнародний меблевий форум KIFF

09.02.2017

Міжнародний меблевий форум KIFF

З 15 по 18 березня в Києві пройде міжнародний меблевий форум KIFF - наймаштабніша виставка меблів і предметів інтер'єру України.

Кожного року форум збирає кращих представників меблевої галузі з усіх куточків світу. Він - це можливість дізнатися про стан і розвиток даної індустрії в Україні.

Виставка представляє такі сегменти: меблі, освітлення, предмети декору та інтер'єру, текстиль, покриття для підлоги, кераміку й сантехніку.

Подвесная садовая качель из искусственного ротанга и тика

Цього року наша компанія представить на виставці авторську колекцію "Ei" - меблі для саду зі штучного ротангу. Ви зможете особисто оцінити переваги та якість підвісної садової гойдалки Нест, гойдалки-гамаку Дабл і гойдалки Сингл.

На стенді ми презентуємо відвідувачам наші новинки з натурального ротангу: софу-качалку для двох Лавс, комплект Фіорд, обідні стільці Асканія й Лупіта.

Модульный угловой диван из натурального ротанга Фьорд





Тут Ви зможете зі знижкою придбати: білу софу Юту з натурального ротангу, дизайнерський кавовий комплект меблів Сенді (2 крісла й кавовий столик), крісло-гойдалку з приставним столиком Шале, класику ротангових меблів - крісло Мадонна.

Лавсит софа-качалка из натурального ротанга и дерева с мягкой частью.


Якщо шукаєте щось особливе для зони біля басейну або літньої резиденції з приморським кліматом, ми рекомендуємо придивитися до комплектів меблів Берг і Діас.

Запрошуємо всіх 15-18 березня 2017 року в ВЦ КиївЕкспоПлаза (Київ, Салютна 2Б) відвідати наш стенд, який знаходиться навпроти входу в сектор D.

Где посмотреть мебель из ротанга крузо.

Коментарі

Написати коментар