Переваги меблів з ротангу

29.09.2015

Переваги меблів з ротангу

Професійні дизайнери справедливо вважають, що майбутнє саме за меблями з ротангу. Крім надзвичайної функціональності, відповідності всім вимогам до цих предметів, вони ідеально вписуються в будь-який інтер'єр, незалежно від обраного для оформлення стилю.

Плетені стільці, витончені столики, тумбочки, етажерки чудово доповнять благородний класичний, химерний рококо, ніжний романтичний, мінімалістичний дизайни.

Тільки дерев'яні меблі здатні створити в будинку атмосферу комфорту й тепла. Без сумніву, саме цього не вистачає жителям кам'яних джунглів. Що може бути краще приємного відпочинку в кріслі-гойдалці або сімейної вечері за столом, що сплетений майстрами вручну?

Знайомлячись з досить широким асортиментом, деякі споживачі думають, що всі ці мереживні конструкції ненадійні й тендітні. Усе ж, насправді, навпаки. По-перше, сам матеріал ліан вирізняється високою міцністю. По-друге, створюючи такі меблі, майстри використовуються не підручні кріплення (цвяхи або клей), а надійне з'єднання, виконане за допомогою особливого способу в'язки вузлів. Отже, людина, вагою понад 150 кг, зможе чудово себе почувати в кріслі або на стільці з ротангу. 

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар