Стіл із тіковою стільницею для облаштування заміського будинку.

06.09.2021

Стіл із тіковою стільницею для облаштування заміського будинку.

Здавалося б, із завершенням літнього тепла садові меблі перестають бути актуальними. Але в умовах сучасного світу, з його непередбачуваними поворотами і, часом, мало приємними сюрпризами, заміський будиночок став заздрісним об'єктом власності.

Карантинні обмеження найлегше пережили саме ті, у кого є дача. Якщо раніше це була слабо доглянута хатина, в яку періодично заїжджала компанія для шашликового уїк-енду. То тепер багато хто почав упорядковувати ці невеликі будиночки.

Деревянный обеденный стол и кресла на металлических ножках.Ну а так, як закордонні поїздки нині стали дуже спірною темою: їхати чи ні, чи безпечно це ... То у власників заміського житла з'явилися фінанси і, що найголовніше, час для його облаштування.

Так чим же їх облаштовують, які купують меблі? Статистика наших продажів за сезон квітень - серпень 2021 показує, що неймовірною популярністю користуються обідні комплекти з тікового дерева, і м'які меблів з натурального ротангу.

Чим же так зацікавив покупців тиковий стіл? Тікова деревина не гниє, водостійка і вогнетривка, міцна і стабільна, не вимагає особливого догляду. Стільниця з такої деревини не потребує фінального декорування і зміцнюючій обробці (фарба, лак). Це дійсно екологічно чистий матеріал.

До цього столу впору підійшли крісла і стільці з натурального ротангу. Округлі форми плетених крісел надали деяку ніжність кутастому і простому, на перший погляд, столу.

Тіковий стіл і ротангові крісла відмінно зійшлися в обідньому комплекті завдяки спільному стилю металевих ніжок.

Але найголовніше те, що використані матеріали в цих меблях дозволяють розміщувати її як в будинку, так і на вулиці. І якщо на кухні буде тісно для великої компанії гостей, то стіл і крісла легко переміщуються на зелену галявину поряд з будинком.

Коментарі

Поки немає коментарів

Написати коментар